ЗА САЙТА

Всички, които ме познават, знаят, че обичам да задавам провокативни и трудни въпроси. Това е станало до такава степен моя отличителна черта, че преди няколко месеца реших да го изградя и като свой бранд: ЧЕСТО ОТБЯГВАНИТЕ ВЪПРОСИ. Поставям ударение върху това, че не се притеснявам да повдигам въпросите, които биха накарали мнозина други бързо да сменят темата. Искам да стигна колкото е възможно по-надълбоко в познанието си за всичко, което ме интересува, а форматът с въпроси и отговори е най-интересния подход на учене, който поне на мен ми е познат.

Колкото повече въпроси повдигам самият аз обаче, толкова повече въпроси ми задават и на мен. И понеже най-добре разсъждавам в писмен формат, а някои ме ласкаят като твърдят, че отговорите ми им били полезни, реших да започна нова рубрика на име „Отговори“. В нея всяка сряда ще публикувам отговор на един въпрос, който съм получил от читател, слушател или приятел. Отговорите ще бъдат на разнообразна тематика – от финанси до богословие и от литература до бизнес. Изобщо, всичко, по което смятам, че има какво да добавя, което вече не съм чул мнозина да говорят. Би трябвало да няма нужда да уточнявам, че отговорите ще представляват единствено моята субективна и относителна гледна точка и познания.

Първата публикация от поредицата вече може да се прочете тук. А ако желаете да ми изпратите своя въпрос/и, моля да използвате формуляра за контакти.


В рубриката „За сайта“ публикувам обяснения относно сайта, като например въвеждане на нова рубрика или функционалност. Повече за рубриките може да прочетете тук.