ЛИЧНО

От 2010 г. се занимавам в свободното си време и с кариерно консултиране. Всичко започна от това, че докато ръководех европейския офис на Crown Financial Ministries, изиграх ключова роля за внедряването сред партньорите ни в Европа на теста за кариерно ориентиране Career Direct®, организирах обучението и сертифицирането на първите десетима консултанти на континента, и координирах проекта по превеждането и одобряването на версиите на Career Direct® на осем от европейските езици. Този тест ми отвори очите за много неща тогава и ми е бил полезен няколкократно за собственото ми професионално развитие. Затова и от 2010 г. досега съм консултирал клиенти от повече от десет държави.

През последните няколко години мой познат веднъж или два пъти годишно прави дарение, така че да мога да консултирам даден брой клиенти на по-ниска цена, отколкото е официалната. Тази година също не пропусна, така че благодарение на щедростта му може да си позволя да отправя следната промоционална оферта.

Всеки, който пожелае (но не повече от общо 15 човека), може да се сдобие с кариерна консултация от мен + тест за кариерно ориентиране срещу само 70 лв. Няма значение дали клиентът е ученик или възрастен. Условието е паричният превод да бъде направен и тестът да бъде попълнен не по-късно от неделя (25 октомври 2020 г.).

В действителност никога досега не съм предлагал толкова привлекателни условия. Редовната цена за ученици е 158 лв., а за възрастни – 238 лв. Така че това е чудесна възможност за всеки, който проявява интерес, но намира цената за непреодолима преграда. Може да препратите тази публикация на свои роднини/приятели/познати, за които консултацията би била от полза. Ако искат да се възползват, нека се свържат с мен незабавно, защото бройката е ограничена.

Повече информация за теста и консултацията може да намерите на https://think.chairo.info/career-direct/.

П.П. Кариерният тест и консултация не са само за „неориентирани“ хора. Аз насърчавам всеки в трудоспособна възраст да провежда такава консултация и да си прави тест веднъж на всеки 5-7 години. Това е като оглеждане в огледалото. Без значение колко добре се познава човек и колко уверен се чувства в кожата си, винаги е полезно да получи обратна връзка от трета страна. Погледът от дистанция позволява да се забележат възможности, които не се открояват отблизо.


Тази публикация е част от същинската „блог“ рубрика – „Лично“. В нея пиша за себе си и живота си. Няма определена периодичност. Когато ми се пише, пиша.